Onze diensten

 

U wil uw eigendom met succes verkopen?

Dit is geen eenvoudige opdracht. Maar wat kunnen wij daarin voor u betekenen?

Bij een eerste bezoek aan uw eigendom gaan we de mogelijkheden van het pand bekijken, maken we een realistische schatting en gaan we bekijken welke werken eventueel interessant kunnen zijn voor een betere prijs of een vlottere verkoop. 

Het schattingsverslag wordt nadien bij u samen overlopen en als u beslist om met ons in zee te gaan, wordt ook de startdatum en de vraagprijs bepaalt. Die zijn heel belangrijk want die bepalen waar we in de markt komen te staan. 

Als die zaken bekend zijn maken wij een verkoopdossier op met alle nodige documenten, zorgen we voor mooie foto's van uw eigendom en stellen we een doordacht publiciteitsplan op. Kandidaat kopers moeten immers de weg naar jouw pand vinden. We volgen alle aanvragen voor  uw pand op, organiseren bezoeken en begeleiden deze ook. 

We houden u steeds op de hoogte van het verloop van het verkoopproces. Doet een geïnteresseerde koper een bod, dan overleggen we met u of u het bod wil aanvaarden. U hebt daarbij altijd het laatste woord. 

Hebben we een koper gevonden? Dan zorgen wij voor de verder afhandeling van de overeenkomst in samenspraak met de notaris van uw keuze.


Wat gaat u dat kosten? 

Is uw eigendom verkocht, dan betaalt u een vooraf afgesproken percentage op de verkoopprijs. Is uw eigendom ondanks al onze inspanningen niet verkocht, dan hoeft u ons niets te betalen. Al die zaken staan ook in de samenwerkingsovereenkomst die we bij de start van onze opdracht ondertekenen. Onze opdracht is in overeenstemming met de geldende wetgeving en wordt gecontroleerd door de Federale Overheidsdienst Economie. 

Gratis Waardebepaling?

U overweegt uw woning te verkopen? Laat ons vrijblijvend een waardebepaling uitvoeren.

De waardebepaling wordt uitgevoerd door een  vastgoedexpert en is een garantie op een snelle verkoop.

De volgende punten worden zeker overlopen:

  •   Verkoopbaarheid van uw woning in de markt controleren.
  •   Gratis expertise/waardebepaling maken van uw woning.
  •   Welke aanpassingen zorgen voor een hogere waarde van uw eigendom ?
  •   Wanneer en hoe brengt u best uw eigendom op de markt ?
  •   Eventueel samenwerking met vastgoedstylist(e), aannemer, tuinier,…
  •   Volledig vrijblijvend !
  •   Binnen de 48u krijgt u een afspraak !    

 Zoekt u de ideale huurder?

Om uw ideale huurder te vinden, zetten wij alles op alles. 

Markt conforme prijs schatten, reclame maken, huisbezoeken regelen,… Wij zorgen eveneens voor de aanvraag van alle nodige attesten. Ernstige kandidaten ondergaan een doorgedreven screening: controleren van de solvabiliteit door opvragen van de loonfiches, werkgeversattest en eventueel referenties vorige verhuurders. Het opstellen van de huurovereenkomst, plaatsen van de huurwaarborg tot de registratie van het contract als de plaatsbeschrijving wordt door ons geregeld. Voor de opmaak van de plaatsbeschrijving doen we beroep op een extern expert. We kunnen ook vrijblijvend een brandverzekering huurder en een rechtsbijstandsverzekering verhuurder aanbieden
Echt alles wordt geregeld, zodat u er geen tijd of energie mee verliest.


Hebben wij uw ideale huurder gevonden? 

Dan betaalt u ons als commissie eenmalig één maand huur (excl. btw), dat is alles. 

Advies nodig? Wij luisteren naar u!

Als vastgoedprofessional spreken wij met kennis van zaken over vastgoed in al zijn facetten.

Wij zijn op de hoogte en houden ons op de hoogte door bijscholingen want de vastgoedsector is een sector de beweegt en evolueert.

Zowel de koper als de verkoper kunnen bij ons terecht voor al hun vragen over kopen, verkopen,  huren , verhuren, verkavelingen, bouwpromotie en ontwikkeling.

Bij ons kan u ook terecht voor juridisch, stedenbouwkundig en bouwtechnisch advies.

Een vraag over vastgoed? Kom gerust langs of neem contact op en stel ze ons!